ŚNIADANIE

Zupa mleczna z makaronem  350ml (białko, gluten, jaja)

Herbata z cukrem 250 ml,

Masło 15g ( białko)

Pieczywo mieszane pszenno-żytnie 120g (białko, ryba, seler, dwutlenek siarki)

Polędwica drobiowa 50g (mięso)

Ogórek zielony 70g

Sałata 20 g

OBIAD

Krupnik 350 ml (gluten, seler)

Wątróbka drobiowa z cebulką 100g , buraczki   150g  

Ziemniaki z koperkiem 200g

Kompot owocowy   250ml

KOLACJA

Kawa zbożowa z mlekiem 250 ml ( gluten, białko)

Zupa mleczna z makaronem  250 ml (białko, gluten)

Pieczywo mieszane pszenno-żytnie 150g (gluten, jaja, ziarna)

Szynka drobiowa  50g  (mięso)

Masło 15g ( białko)

Papryka konserwowa 90g

Posiłek nocny:

Ciastka zbożowe 30g (gluten, jaja)

Wartości Odżywcze: Energia 2526,22 kcal B: 96,33  g T: 96,79 g W: 342 g BŁ: 26,63 g Cukry: 84,22 g