ŚNIADANIE
Zupa mleczna z płatkami owsianymi 350ml (białko, gluten,)
Herbata z cukrem 250 ml,
Masło 15g ( białko)
Pieczywo mieszane pszenno-żytnie 120g (białko, ryba, seler, dwutlenek siarki)
Pasta z ryby i twarożku z koperkiem 70g (mięso)
Ogórek konserwowy 70g (gorczyca)
Sałata 20 g
OBIAD
Zupa szpinakowa z ryżem 350 ml (seler)
Kotlet z jaja 100g, (gluten, jaja) surówka z marchwi i jabłka 150g
Ziemniaki z koperkiem 200g
Kompot owocowy 250ml
KOLACJA
Kawa zbożowa z mlekiem 250 ml ( gluten, białko)
Zupa mleczna z makaronem 250 ml (białko, gluten)
Pieczywo mieszane pszenno-żytnie 150g (gluten, jaja, ziarna)
Ser żółty 50g (białko)
Masło 15g ( białko)
Jabłko 150g
Posiłek nocny:
Wafle ryżowe 30g
Wartości Odżywcze: Energia 2663,28 kcal B: 117,53 g T: 98,24 g W: 355,08 g BŁ: 30,39 g Cukry: 70,88 g
Najnowsze komentarze