ŚNIADANIE
Zupa mleczna z kaszką manną 350 ml ( białko, gluten)
Herbata z cukrem 250 ml,
Masło 15g (białko),
Pieczywo mieszane pszenno- żytnie 120g (gluten, jaja, białko)
Szynka drobiowa50g ( mięso)
Pomidor 125 g sałata 25 g
OBIAD
Krupnik 350 ml (gluten,seler)
Makaron z serem, cebulką i skwarkami 250g (gluten, jaja, mięso, seler , dwutlenek siarki)
Herbata ziołowa 250 ml
KOLACJA
Kawa zbożowa z mlekiem 250 ml (gluten,białko)
Zupa mleczna z ryżem 250 ml (białko),
Pieczywo mieszane pszenno-żytnie 150g (gluten, jaja,ziarna)
pasztet (gluten, jaja, soja, seler)
Masło 15g ( białko)
Ogórek zielony 125g
Posiłek nocny:
Wafle ryżowe 20g
Wartości odżywcze: Energia: 2301,46 kcal B: 86,24g T: 84,03g W: 320,83 g BŁ: 22,69g Cukry: 50,96g
Najnowsze komentarze