ŚNIADANIE

Zupa mleczna z zacierką 350ml (białko, gluten, jaja)

Herbata z cukrem 250 ml,

Masło 15g (białko)

Pieczywo mieszane pszenno-żytnie 120g (białko, ryba, seler, dwutlenek siarki)

Jajko 1szt.  50g (jaja, białko)

Ser żółty 20g

Ogórek zielony 70g  

Sałata 20 g

OBIAD

Zupa jarzynowa 350 ml (gluten, seler)

Ryż z musem jabłkowym i sosem malinowym 400g (białko)

Kompot owocowy   250ml

KOLACJA

Kawa zbożowa z mlekiem 250 ml ( gluten, białko)

Zupa mleczna z płatkami owsianymi  250 ml (białko)

Pieczywo mieszane pszenno-żytnie 150g (gluten, jaja, ziarna)

Pasta z ryby twarożku z koperkiem 70g   (białko)

Masło 15g ( białko)

Pomidor 90g

Posiłek nocny:

Jogurt owocowy 1szt. ( białko)

Wartości Odżywcze: Energia 2476,69  kcal B: 103,63  g T: 68,07 g W: 381,70 g BŁ: 22,94 g Cukry: 110,03 g